Како избрисати Скипе налог

How Delete Skype Account

Мицрософт је из било ког разлога затварање и потпуно брисање Скипе налога учинио сложенијим и сложенијим него што мора бити. Ниједна платформа друштвених медија не користи опцију брисања налога као почасни знак, што је разумљиво, али Мицрософтов приступ целом процесу затварања Скипе налога је претеран. Завршно затварање вашег Скипе налога постало је мука која укључује више корака, након чега корисник мора још да сачека 30 дана да се његов налог трајно избрише из Скипе директорија и Мицрософт сервера.

Скипе нема неко магично дугме које можете да притиснете и ваш налог ће бити избрисан - зар то не би било превише једноставно? Много морате да урадите да бисте припремили Скипе налог за трајно затварање, а затим контактирали Мицрософт да бисте се пријавили за брисање дотичног рачуна, па чак и тада проћи ће 30 дана пре него што се налог стварно избрише. Мицрософт каже да је грејс период од 30 дана за вас да преиспитате затварање налога или да приступите подацима који су сачувани на вашем Скипе налогу или су повезани са њим пре него што све то заувек нестане. Ако се предомислите у року од 30 дана, можете једноставно отказати брисање пријављивањем у Скипе Мој налог страницу са Скипе налогом која је предвиђена за брисање.



Ево свега што треба да урадите да бисте успешно затворили свој Скипе налог и то на прави начин:



Фаза 1: Прекините везу са Мицрософт налогом и Скипе налогом

Данас се за Скипе можете пријавити само са Мицрософтов рачун . Међутим, пре него што су Мицрософтови налози били ствар, једноставно сте се могли пријавити за Скипе налог. Корисници који су се једноставно пријавили за Скипе налог могу избрисати своје Скипе рачуне без утицаја на било шта друго, али брисањем Скипе налога за који сте се пријавили са Мицрософт налогом избрисаћете и Мицрософт налог са којим сте се пријавили.



У том случају, корисници који су се за свој Скипе налог пријавили са Мицрософт рачунима (корисници чија се Скипе имена приказују као уживо: [ваша адреса е-поште без домена] или изглед: [ваша адреса е-поште без домена] у оквиру Скипе интерфејса) мораће да прекину везу између својих Мицрософт налога и Скипе налога како би били сигурни да њихово брисање ни на који начин не утиче на прве. Да бисте прекинули везу са Мицрософт налогом и Скипе налогом, потребно је да:

  1. Иди овде и пријавите се помоћу Скипе налога који желите трајно да затворите.
  2. Померите се до Детаљи о рачуну и кликните на Подешавања налога испод Подешавања и преференције .
  3. Пронађите списак за свој Мицрософтов рачун и кликните на Прекини везу .
  4. Појавиће се порука са питањем да ли сте сигурни да желите да опозовете везу са Мицрософт налогом и Скипе налог ће се појавити. Кликните на Настави да потврди радњу.

Фаза 2: Откажите све претплате, услуге и периодична плаћања

Након што прекинете везу са Мицрософт налогом и Скипе налогом (ако је то пре свега требало), можете да пређете на отказивање свих претплата на Скипе, ослобађање свих Скипе услуга које користите и онемогућавање поновљених плаћања направите за свој Скипе налог. Нећете моћи да користите ниједну претплату или услугу након што се пријавите за брисање свог Скипе налога, а ако не откажете понављајућа плаћања која извршите пре него што се пријавите за затварање Скипе налога, биће погрешно наплаћено на најмање једном током 30 дана потребно је да Скипе налог буде трајно затворен. Оно што треба да урадите је:

  1. Иди овде и пријавите се помоћу Скипе налога који желите трајно да затворите.
  2. Све ваше претплате на Скипе биће наведене у десном окну (плава трака десно). Кликните на једну од ових претплата.
  3. Кликните на Отказати претплату .
  4. Кликните на Хвала али не хвала, и даље желим да откажем да потврдите отказивање одговарајуће претплате.
  5. Понављање кораци 2 - 4 као и свака претплата коју имате на свом налогу. Ако је нека од ваших претплата потпуно неискоришћена, можда ћете моћи да повратите новац за њу - једноставно ћаскање уживо са Скипе-овим особљем за подршку или попуните Скипе онлине образац за отказивање и повраћај средстава да бисте видели да ли испуњавате услове за повраћај средстава.
  6. Ако сте платили Скипе број, препоручује се да га откажете пре него што трајно избришете свој Скипе налог. Померите се до Управљајте функцијама одељак о Мој налог страницу и кликните на Скипе број .
  7. Кликните на Подешавања .
  8. Кликните на Откажите Скипе број . Ваш Скипе број ће бити отказан, али остаће активан онолико колико је потребно да истекне.
  9. Ако сте на свом Скипе налогу омогућили понављајућа плаћања, рецимо, да се ваш Скипе кредит аутоматски допуни када падне испод одређеног прага, топло се препоручује да онемогућите функцију аутоматског допуњавања пре него што заувек избришете свој Скипе налог. Померите се до Детаљи о рачуну и кликните на Аутоматско допуњавање испод Обрачун и плаћања .
  10. Кликните на Онемогући поред Статус , а периодична плаћања за Скипе налог ће бити успешно онемогућена.

Такође се саветује да искористите све Скипе кредите које имате на рачуну који планирате трајно затворити, јер не можете добити повраћај за Скипе кредите које имате на рачуну, а затварање рачуна са кредитима који су још увек на њему једноставно резултирају њиховим трошењем.



Фаза 3: Пријавите се за брисање Скипе налога

Када завршите са фазе 1 и 3 , коначно ћете бити спремни да поднесете захтев за брисање дотичног Скипе налога. Да бисте то урадили, потребно је да:

  1. Пријавите се на Скипе Мој налог страницу са Скипе налогом коју желите да закажете за брисање.
  2. Идите на Скипе Затварање рачуна страна . Ако се од вас затражи да се у потпуности пријавите или једноставно верификујете лозинку, учините то.
  3. Још једном проверите да ли је Скипе налог којим сте пријављени Скипе налог који желите заувек затворити, а затим кликните на Следећи .
  4. Отвори Изаберите разлог падајући мени и кликните на разлог зашто желите да затворите Скипе налог да бисте га изабрали.
  5. Кликните на Означите рачун за затварање .

Овде се процес завршава, али овде такође почиње чекање. Једном када завршите са фаза 3 а људи из Скипе-а прихвате пријаву за затварање вашег налога, ваш Скипе налог ће бити означен за брисање. Међутим, и даље ћете морати да сачекате 30 дана да би се налог трајно избрисао. Када истекне 30 дана, Скипе налог ће бити трајно избрисан са Мицрософт-ових сервера и Скипе-овог директоријума - нико неће моћи да пронађе затворени налог на Скипе-у, нити ће ико моћи да контактира затворени рачун путем Скипе-а.

5 минута читања